Olas Minicamp nr 1

Bra att veta när du bor på Norje Havskrogs "Olas Minicamp 1".

Ställ in din GPS på Sjömarken (Norje), ta avfart nr. 48, kör söderut mot Norje och följ skyltarna.

Först vill Ola och personalen hälsa dig välkommen hit till Olas Minicamp 1. Vi hoppas att du kommer trivas här. För att göra din vistelse här enklare finns det några saker som kan vara bra att veta.

Avstånd till festivalen: ca. 20 min promenad (om du tycker att 20 min promenad är långt är tipset att ta med cyklar)

Norje Havskrog: avstånd 5 min promenad, har alkoholrättigheter och generösa öppettider.

Ola Minicamp 1: drivs av Norje Havskrog.

Säkerhet.

Avstånd mellan vagnar ska vara 4 meter. Vägar mellan husvagnarna får av säkerhetsskäl inte spärras. Var vaksam på dina privata ägodelar eftersom det kan finnas tjuvar. Betala gärna med kort, ta ut kontanter inne på SRF:s område för användning under dagen/kvällen. Var särskilt vaksam under de första dagarna för inbrott. Ha så lite kontanter som möjligt. Lås husvagnen när du inte är där. Om du råkar ut för en olycka kontakta personal i gula västar på plats, (nummer står på notisen) Vid allvarlig olycka eller brand ring omgående 112. Brandpost och samlingsplats enligt karta.


Vänligen följ dessa säkerhetsregler:

  • Grillning är endast tillåten på anvisade platser. Endast grillar med ben så avståndet till marken är minst 30 cm är tillåtet. Se till att du vet var brandsläckarna finns. Hittar du inte grillplatsen, fråga personalen i gula västar.
  • Det är tillåtet att ha ett förtält/partytält med öppna sidor som sträcker sig max 3 m från din husvagn/husbil. Dragbil måste placeras inom din zon. Markiser eller liknande med stängda sidor är inte tillåtet.
  • En godkänd brandsläckare ska finnas i varje husvagn/husbil.
  • Bränsledrivet elverk är inte tillåtet.
  • Gasol får användas om husvagnen/husbilen är godkänd för gasol.
  • Att ta med soffor och liknande är inte tillåtet på grund av brandrisken.
  • Vid incheckning frågar du var brandposter, samlingsplats, toaletter, dusch och grillplats finns samt vart du ska på festivalen. Se även kartan som är uppsatt.


Faciliteter

  • Eluttag för alla (även tält)
  • Toalett och duschvagn med god varmvattenkapacitet, duscharna är öppna 7:00- 22:00
  • Norje Havskrog (5 min promenad) har fulla alkoholrättigheter, frukost, lunch och middag till bra priser. Kiosk med glass, godis mm Puben har generösa öppettider under hela festivalveckan, se plakat vid ankomst. Egen mat, dryck eller alkohol är inte tillåten i serveringsområdet. Du får inte heller ta med dig alkohol från tjänsten.
  • Grillplats, strandbord och havsbad
  • Gratis sopsäckar • Försäljning av kaffe, is och byte av kyllampor
  • Personal dygnet runt.
  • OBS: Du behöver ha med egen jordad kabel för utomhusbruk minst 20 m lång, gäller även tält bokade med eluttag. Ta även med en extra kabelvinda för utomhusbruk med 20 m kabel, se info nedan*.
  • Elförbrukningsgräns per objekt: 750 w eller max temp på termostat 18 grader och endast det lägsta steget på elpatron eller max 500 w för ett fristående element är tillåtet. Kaffe/vattenkokare eller andra storkonsumenter får inte användas samtidigt som värmen är på. Alla egna privata kablar måste vara helt inkapslade och klassade för utomhusbruk. Kabelvindor ska rullas ut hela sin längd, (strömspoleffekt) skarvar inkapslade i t ex svarta soppåsar så att inget vatten kan komma in.
  • Vid incheckning testas varje husvagn/husbil och din medtagna elkabel för jordfel. Ha din elkabel lättillgänglig vid ankomst och se till var ditt uttag finns på din utrustning så att kontrollen går snabbt och köer undviks. Om du har ett jordfel kan du koppla din kabelvinda* direkt till den mest grundläggande strömförbrukaren, t.ex. ett kylskåp, tills du har lyckats åtgärda ditt jordfel. Kontrollera före avresa om det finns ett jordfel i din utrustning. Hur? Googla.
  • Kontroll så att maxförbrukningen inte överskrids kommer att utföras slumpmässigt.
  • OBS: när du blivit ansluten till elen (utförs av personal med gul väst) får du inte röra någonting. Skulle du bli strömlös, kontakta personalen


Kommunalt färskvatten: uttag finns, se skyltning


Gråvatten och latrintömning från privata vagnar: Vi ser helst att du använder de toaletter som finns i lokalen då vi inte kan erbjuda privat latrinmottagning. Grått vatten kan enkelt tömmas ut i de vattentoaletter som finns om det sköts på ett hygieniskt sätt och att varje gäst städar efter sig.


Städning: För allas bekvämlighet vill vi att du regelbundet städar ditt hyrda område. Behållare/ytor för källsortering finns i området. Du lägger cigaretter och snus i uppsatta, märkta papperskorgar. Gratis sopsäckar finns att hämta vid incheckningem.


Ljudnivåregler: Dag/kväll är det ok att spela musik för eget sällskap, sunt förnuft gäller. Mellan 01-08 ska det vara tyst för allas välmående och sömn.


Utcheckning: För gäster som hyrt stuga/husvagn är sista utcheckning söndag kl 14, städning kontrolleras efter stängning, Ingen deposition hanteras, skötsamma gäster är välkomna att boka igen


För andra gäster: Utcheckning söndag 08:00-14:00 eller enligt överenskommelse. Om vi ​​upptäcker att en gäst inte har städat sitt område kan de komma att debiteras i efterhand.


Nyckelförlust: Vid nyckelförlust debiteras du 1 000 kr.


Regler: Gäster som inte respekterar våra regler riskerar vräkning och portering.


Se mer information på vår hemsida norjehavskrog.se

Hälsningar

Norje Havskrog Ola Lovängen